Domeinnaam vrij?

Check het snel!

 
www.Meerdere
 

Is jouw domeinnaam vrij?

 

Is de domeinnaam vrij die jij wilt? Je kunt dit eenvoudig en snel controleren via Hosting.NL, ook op je laptop of tablet! Wij bieden 720 extensies waardoor je genoeg keuze hebt om een domeinnaam te vinden die voldoet aan al jouw wensen. Voor slechts €1,00 heb je al een .nl domeinnaam.

Een .nl domeinnaam verhuizen? Dat is natuurlijk ook een optie. Bij ons betaal je zelfs helemaal niets totdat deze bij SIDN verlengd wordt. Meer weten over onze verhuisservice? klik dan hier.

Heb je meerdere domeinen? Geen probleem! Met onze handige bulkdomainchecker verhuis je meerdere domeinnamen in één keer.

Iemand check of de domeinnaam vrij is
 
USPEenvoudig te beheren
USPEerlijke prijsgarantie
USPGratis doorstuurservice
USP3 gescheiden datacenters
 

Jouw domeinnaam vandaag nog geregistreerd

.nl, .amsterdam of liever .online?

ExtensiePrijs incl. BTWDirect bestellen
.nl€ 1,00Bestellen
.com€ 18,09Bestellen
.eu€ 10,83Bestellen
.amsterdam€ 47,19Bestellen
.online€ 20,05Bestellen
.media€ 38,26Bestellen
 

In dit handige blogartikel hebben we een aantal internationale regels en tips voor je uiteengezet. Als de gewenste domeinnaam vrij is, dan kun je die meteen registreren. Dit kan het begin zijn van jouw online business, zoals een blog over jouw hobby of een te gekke webshop. De vindbaarheid en indirect het succes van jouw website wordt beïnvloed door de domeinnaam die jij kiest en de bijbehorende extensie. Bij Hosting.NL heb je de keuze uit traditionele extensies, zoals .nl en .com, maar je kunt ook kiezen voor nieuwe extensies zoals .shop en .amsterdam. Op deze manier kun je kiezen voor een domeinnaam die ook ècht bij jou past!

Hosting.NL biedt
✓ 720 top-level domeinen
✓ Eenvoudig DNS beheer (+ DNSSEC ondersteuning)
Gemakkelijk in bulk domeinen registreren of verhuizen
✓ Gratis doorstuurservice
✓ Razendsnelle levering
✓ Eenvoudig controlepaneel
✓ Support via chat, mail en telefoon tijdens kantooruren


Reviews van klanten

Wat klanten zeggen over Hosting.NL

 

Telefonische helpdesk

De beste cloud opslag 5 sterren

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.


Niels Sparnaaij

Easy to use dashboard

De beste cloud opslag 5 sterren

HOSTING biedt een een easy to use dashboard en hierdoor is onderhoud plegen aan een domein goed zelf te doen. Daarnaast is hun servicedesk altijd bereikbaar om hulp te bieden. reactietijd is erg snel! Keep up the good work!


Martin Buskens

Zeer tevreden klant van HOSTING

De beste cloud opslag 5 sterren

Al jaren klant van HOSTING, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten.
Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!


Elco Simon – FrisBEE

 

Krachtig controlepaneel

 

Het beheren van jouw domeinnamen is eenvoudig zelf te regelen via ons controlepaneel: Mijn HOSTING. Je vindt hier een duidelijk overzicht van alle diensten die je bij ons afneemt. Registreer je vandaag nog en ervaar het gemak van ons controlepaneel.


 

Veelgestelde vragen bij het checken van een domeinnaam

 

Indien je graag een domeinnaam wilt gebruiken welke reeds bezet is, adviseren wij om te kijken naar wat er momenteel actief is op de desbetreffende domeinnaam. Indien er niets tot weinig mee wordt gedaan, is het mogelijk om een domein over te nemen, mits je tot een akkoord komt met de huidige eigenaar. De contactgegevens van de huidige eigenaar kun je o.a. vinden via Whois.net of via SIDN voor .nl domeinnamen.

Dat is geen enkel probleem. Hosting.NL is toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Tijdens het registratieproces kun je zelf aangeven of je onze diensten wilt registreren als particulier of bedrijf.

Hoe je een domeinnaam verhuist naar Hosting.NL hebben we hier stap-voor-stap uitgeschreven. Wist je trouwens dat je een .nl domeinnaam volledig gratis kan verhuizen naar Hosting.NL? Je betaalt niets totdat deze bij SIDN verlengd wordt.

Maak je geen zorgen. Wij verhuizen je website, kosteloos, naar een hostingpakket van Hosting.NL. Lees hier alles over onze verhuisservice.

De verhuizing van een domeinnaam met een populaire extensie zoals .nl, .be, .de en .eu zal direct na je bestelling ingediend en voltooid worden. Verhuis je een domeinnaam met een andere extensie, zoals .com, dan kan de verhuizing tot 2 weken duren.

Dat kan zeker! Bij ons heb jij volledige controle over je domeinnamen. De volgende records kun je via Mijn HOSTING zelf beheren voor iedere domeinnaam die je bij ons hebt geregistreerd:

  • A
  • AAAA
  • CNAME
  • MX
  • NAPTR
  • NS
  • SPF
  • SRV
  • TXT

Yes! Via Mijn HOSTING pas je gemakkelijk de nameservers aan van domeinnamen die je bij ons hebt geregistreerd. We hebben ook een supportartikel geschreven waarin we uitleggen hoe je zelf een nameserver kunt wijzigen.

Het verlengen van een domeinnaam gebeurt bij Hosting.NL automatisch. Je ontvangt 40 dagen voor het verlengen van je domeinnaam van ons bericht over de naderende verloopdatum. Indien je geen actie onderneemt verlengen wij je domeinnaam automatisch. Indien je het domeinnaam niet langer wilt aanhouden kun je automatische verlenging uitschakelen via Mijn HOSTING.

Zeker weten! We hebben een supportartikel geschreven waarin we uitleggen hoe je zelf een redirect kunt instellen. Hiermee stel je een gratis doorverwijzing in.

Er zijn inderdaad internationale regels voor het registreren van een domeinnaam. We hebben in dit artikel een aantal tips voor je op een rij gezet.

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
[customer-support-contact]
This site is registered on wpml.org as a development site.