.media Domeinnaam registreren

voor
38,26
per jaar
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond

Vind hier je .media domeinnaam

www.Meerdere
.gr
101
,28
eerste 2 jaar
daarna € 101,29 per 2 jaar

720

.BLOG domeinnaam voor als je wat te vertellen hebt

Een .blog domeinnaam is sinds 2016 te registreren. Met deze extensie wordt duidelijk gemaakt dat men een website met blogartikelen bezoekt. Het is een originele extensie voor een specifieke doelgroep.

Door op een blog te posten deel je makkelijk bepaalde informatie voor jouw publiek. Blogs zijn enorm gegroeid in aantal op het internet. Sommige mensen vinden het fijn om blogs te lezen in plaats van magazines of dagbladen. Blogs zijn ontstaan door de digitalisering die plaatsvindt in de wereld. Jij kunt hier erg goed gebruik van maken ook als ondernemer. Je kunt een band creëren tussen merk, klant en imago.

Wat is een blog

Je kant het zien als een persoonlijk dagboek op internet. Een blog of ook wel weblog genoemd wordt regelmatig bijgehouden, soms meerdere malen per dag. De schrijver (ook wel blogger genoemd) biedt de informatie aan die hij/zij schrijft. De onderwerpen van deze blogs kunnen erg gevarieerd zijn. Meestal wordt het blog op chronologische wijze aangeboden. Blogs kunnen dus gaan over de nieuwste mode, wat iemand wekelijks meemaakt, de overheid etc.

De manier waarop de blogger schrijft is waar sommige mensen erg van genieten. Het persoonlijke dat aan blogs toe wordt gevoegd, of de manier waarop iemand over bepaalde gebeurtenissen vertelt maakt het leuk.

Origineel en creatief

In combinatie met jouw domeinnaam kun je een erg originele naam bedenken die ook duidelijk maakt wat je plaatst. Neem als voorbeeld www.mijnwerkweek.blog of www.mijnkookkunsten.blog. Deze domeinnamen gecombineerd met de extensie geeft al een goed beeld van wat er op die website te vinden valt.

Als jouw domeinnaam met .blog niet beschikbaar is, probeer dan een specifiekere extensie. Iets waar jou blogs over gaan. Voorbeelden zijn: .fashion als je schrijft over mode. .flowers als je schrijft over bloemen. .green als je over de natuur schrijft, etc. Er is veel variatie beschikbaar. Bekijk daarvoor onze lijst met 720 TLD’s.

Hulp bij het vinden van de perfecte domeinnaam en extensie voor jou?

Klik hier om ons blog te lezen over dit onderwerp en er achter te komen wat de beste domeinnaam voor jou is. Wij brainstormen eventueel ook graag met je mee.

Is jouw .blog domeinnaam nog vrij?

Check in de zoekbalk hierboven of jouw .blog domeinnaam nog vrij is en wees gerust creatief! Let wel nog even op het volgende: een .blog domeinnaam moet minstens 2 en maximaal 63 karakters bevatten en wordt per jaar geregistreerd. Over deze internationale regels schreven wij eerder al een artikel.

Eenvoudig beheer
Eenvoudig te beheren

In Mijn Hosting heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt eenvoudig de meest populaire records in het controle paneel wijzigen.

Gratis doorstuurservice
Gratis doorstuurservice

Met de gratis doorstuurservice kun je al je domeinnamen laten doorverwijzen naar een andere adres waar al een website staat.

E-mailen met je domeinnaam
E-mailen met je domeinnaam

Je kunt zonder bijkomende kosten e-mailadressen aanmaken en deze doorsturen naar een extern adres zoals Gmail.

Wat onze klanten zeggen

TELEFONISCHE HELPDESK

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

EASY TO USE DASHBOARD

Hosting.NL biedt een een easy to use dashboard en hierdoor is onderhoud plegen aan een domein goed zelf te doen. Daarnaast is hun servicedesk altijd bereikbaar om hulp te bieden. Reactietijd is erg snel! Keep up the good work!

ZEER TEVREDEN KLANT VAN Hosting.NL

Al jaren klant van Hosting.NL, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Martin Buskens
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Elco Simon – FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
This site is registered on wpml.org as a development site.