.coach Domeinnaam registreren

voor
62,44
per jaar
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond
* Alle prijzen worden inclusief BTW getoond

Vind hier je .coach domeinnaam

www.Meerdere
.gr
101
,28
eerste 2 jaar
daarna € 101,29 per 2 jaar

720

.coach domeinnaam Een musthave voor alle coaches

Met een .coach domeinextensie val je op en laat je zien dat dat coachen jouw vakgebied is! Deze extensie beperkt zich niet tot de Nederlandse markt, dus zelfs als jij je over de grenzen inzet als coach kun je met deze extensie uit de voeten.

.coach domeinnaam

Registreer jouw .coach domeinnaam!

Je kunt coach zijn op veel gebieden, van sport tot zakelijk en voor particulieren(bijvoorbeeld personal coach, persoonlijk leiderschap of financieel- of mindfull-coach). Met deze extensie kun je jouw eigen naam koppelen aan het vakgebied coaching. Maar je kunt uiteraard ook een handelsnaam vastleggen met .coach. Mogelijkheden te over en ideaal als jouw (handels-)naam al is vastgelegd als .nl domeinnaam. Reken maar dat je een goed indruk achterlaat met een .coach domeinnaam. Deze extensie kun je uiteraard gebruiken naast de reguliere .nl domeinnaam.

De voordelen van een .coach domeinnaam

  • Zoekmachines ‘begrijpen’ meteen dat de website over coaching gaat;
  • Jouw vakgebied staat in de domeinnaam en is daardoor ook bruikbaar in jouw e-mailadres.

Wees creatief en start direct!

Voor meer inspiratie en tips om creatif los te gaan met domeinnamen lees je ons blog ‘What’s in a name‘. Hosting.NL biedt de doorstuur service van één e-mailadres waardoor je na registratie direct al via e-mail kunt communiceren vanuit jouw domeinnaam! Als je webhosting bij Hosting.NL bestelt dan kun je al minimaal 10 mailadressen aanmaken en gebruikmaken van onze uitgebreide doorstuur service waarbij je meerdere e-mailadressen door kunt sturen naar andere adressen.

Is jouw .coach domeinnaam nog vrij?

Check in onze domeinchecker hierboven of jouw .shop domeinnaam nog vrij is. Let wel nog even op het volgende: een domeinnaam moet minstens 2 en maximaal 63 karakters bevatten en wordt per jaar geregistreerd. Over deze internationale regels schreven wij eerder al een artikel.

Vragen?

Heb je nog vragen over het vastleggen van een domeinnaam? Onze support afdeling is bereikbaar tijdens kantooruren via mail, chat, Whatsapp en per telefoon: 072 751 34 06

 

 

Eenvoudig beheer
Eenvoudig te beheren

In Mijn Hosting heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt eenvoudig de meest populaire records in het controle paneel wijzigen.

Gratis doorstuurservice
Gratis doorstuurservice

Met de gratis doorstuurservice kun je al je domeinnamen laten doorverwijzen naar een andere adres waar al een website staat.

E-mailen met je domeinnaam
E-mailen met je domeinnaam

Je kunt zonder bijkomende kosten e-mailadressen aanmaken en deze doorsturen naar een extern adres zoals Gmail.

Wat onze klanten zeggen

TELEFONISCHE HELPDESK

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

EASY TO USE DASHBOARD

Hosting.NL biedt een een easy to use dashboard en hierdoor is onderhoud plegen aan een domein goed zelf te doen. Daarnaast is hun servicedesk altijd bereikbaar om hulp te bieden. Reactietijd is erg snel! Keep up the good work!

ZEER TEVREDEN KLANT VAN Hosting.NL

Al jaren klant van Hosting.NL, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Martin Buskens
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Elco Simon – FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
This site is registered on wpml.org as a development site.