Combine your domain name with a product

Bundel for Discount

Choose a fantastic domain name and add a product for as low as € 2,00 incl. VAT * in total. Or just opt for that amazing domain name! 🚀

Need help? Call us at: +31 72-7513406

* The discount applies only to the first period and when you combine a .nl domain with a website builder, email, or web hosting

Popular Domain Names

.NL

Offer

€ 1,00

.COM

€ 18,09

.EU

€ 10,83

.BE

Offer

€ 1,00

.NET

€ 19,47

.NU

€ 19,43

* Prices are registration prices (valid for 1 year) and incl. VAT

Free relocation service for your website or e-mail hosting

We warmly welcome you to the world of Hosting.NL. That’s why we relocate your website and email without additional costs.

Superfast WordPress Hosting

Give your WordPress
hosting superpowers

Get started with Superfast WordPress Hosting from € 8,31 incl. VAT

Wat ons anders maakt
dan andere
hostingpartijen

Hosting.NL is een toonaangevende organisatie binnen de hostingbranche. Wij maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om onze klanten snelheid, veiligheid en stabiliteit te bieden. Dankzij deze inzet scoren wij 100% op internet.nl en zijn wij ISO en NEN gecertificeerd.

Bij Hosting.NL doen wij er alles aan om de soevereiniteit te waarborgen. Wij begrijpen het belang van het beschermen van onze klantgegevens en streven er daarom naar om ervoor te zorgen dat deze niet in verkeerde handen vallen.

Alweer 25 26 jaar betrouwbaar

We mogen weer een kaarsje uitblazen want we zijn inmiddels alweer 26 jaar een grote speler in de hostingbranche!

Trots op onze roots

We zijn enorm trots op onze Nederlandse wortels. Wij zijn een hostingbedrijf gevestigd in Alkmaar en maken deel uit van de Cyso Group.

Uitmuntende klantenservice

Al jaren doen we er alles aan om de beste support te leveren en dat is terug te zien in onze TrustPilot score. Onze hosting specialisten staan graag voor je klaar!

Internet.nl Hall-of-Fame

We zijn trots op het feit dat wij als een van de weinige hostingpartijen in de hall-of-fame staan van internet.nl voor moderne internetstandaarden.

Hulp nodig van onze
hosting specialisten?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Our customer service is open until 18:00 hours

Veelgestelde vragen

Webhosting is een hostingdienst waarmee websites online kunnen worden geplaatst en bekeken. Het houdt in dat websitebestanden worden opgeslagen op speciale computers die altijd met het internet zijn verbonden. Webhosts bieden ook andere services zoals domeinregistratie en e-mail.

Een domeinnaam is het adres dat mensen in hun webbrowser typen om een specifieke website op het internet te bezoeken. Het fungeert als de unieke identificatie voor een website, zoals “voorbeeld.com” of “hosting.nl”, en zorgt ervoor dat gebruikers de gewenste site kunnen vinden en bezoeken.

We zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 bereikbaar (met uitzondering van de feestdagen).

Naar een andere hostingprovider overstappen lastig? We begrijpen dat je beren op de weg ziet. Met onze verhuisservice hoef jij je nergens zorgen om te maken! Wij helpen jou graag om stap voor stap vlekkeloos te verhuizen en van de voordelen van Hosting.NL te genieten. Ga naar onze verhuisservice pagina voor meer informatie.

Bij Hosting.NL bieden we een uitgebreid pakket aan hostingproducten aan, waaronder domeinnamen en diverse producten zoals web- en emailhosting.

This site is registered on wpml.org as a development site.