Domein beheer

In onderstaande handleiding leggen wij je uit hoe je via Mijn HOSTING je database kunt beheren. Log in op Mijn HOSTING. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘ Klik op de ‘Dienst’ Klik op ‘Login op het plesk control panel‘ Klik in het menu op ‘Domeinnaam‘ en klik vervolgens op...

Met Plesk Bestandsbeheer kan je via het Plesk Control Panel de bestanden en mappen op de FTP ruimte van je domein beheren. Log in op Mijn HOSTING. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘ Klik op de ‘Dienst’ Klik op ‘Login op het plesk control panel‘ Klik in het menu...