Fullscreen background

.NL DOMEINNAAM

Het eerste jaar voor maar € 1,-

Prijs is inclusief BTW. Na het eerste jaar betaal je € 7,99 excl. BTW.

 

Meer klik met .nl

 

Wil je een hoge conversie?

Heb je een goed idee voor een website of webshop en wil je goed scoren? Uit onderzoek blijkt dat websites en webshops met een .nl domein extensie beter converteren bij Nederlandse bezoekers. Hosting.NL biedt tijdelijk de .nl domeinen aan voor slechts 1,-

 

Pak jij ook je voordeel met een .nl domein?

 
www.Meerdere
 

 

Meer Klik Met .nl actie 2018

 

De winnaar is bekend!

Bij registratie tussen 4 juni en 10 juni 2018 van een .nl domein bij Hosting.NL maakte je direct kans op het e-book ‘Online Marketing Expert in een Week’ van Jeroen Bertrams. Daarnaast zijn er 10 personen uit alle registraties geselecteerd die een extra grote prijs winnen: het e-book, een masterclass met Jeroen Bertrams, een kijkje achter de schermen in een data center mét een lunch en diner. Een van de winnaars heeft bij Hosting.NL een .nl geregistreerd. De winnaar is bekend gemaakt via Facebook, Twitter en Instagram. In een leuke video zie je hoe we de winnaar persoonlijk de prijs hebben overhandigd. Wie weet wordt deze actie volgend jaar vervolgd.

 

Wat de winnaars hebben gekregen:

  • een unieke masterclass ‘Boost jouw online business’ onder leiding van succesvol online strateeg en auteur Jeroen Bertrams.
  • een uniek kijkje achter de schermen in het datacenter van BIT.
  • een heerlijke lunch.
  • een goedgevulde goodiebag met o.a. het e-book ‘Online Marketing Expert in een Week’ van Jeroen Bertrams.


Bekendmaking winnaar

De winnaars zijn geïnformeerd en van één prijsuitreiking kun je hier de video zien:

 

 

SIDN heeft de prijzen verloot. Winnaars zijn inmiddels bekendgemaakt en zijn hierover bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

SIDN_Banier_Klein
This site is registered on wpml.org as a development site.