Maak kennis met Hosting.NL

 

Hosting is essentieel om als bedrijf of particulier online actief te zijn. Daarbij kies je natuurlijk het liefst voor een partij die betrouwbaar is, zijn sporen heeft verdiend, toch betaalbaar is en ook nog eens met je mee kan groeien. In dat geval ben je bij Hosting.NL aan het juiste adres!

Hosting.NL komt uit de stal van Cyso. Een Managed Hosting provider uit Alkmaar die sinds 1997 de meest kritieke websites en applicaties van zowel Nederlandse als Internationale bedrijven 24/7 online houdt. In 20 jaar tijd hebben wij ontzettend veel ontwikkelingen meegemaakt. Nog steeds leren we iedere dag en vinden wij het te gek om met nieuwe ontwikkelingen aan de slag te gaan. Als klant van Hosting.NL profiteer je daarvan. Wij maken onze infrastructuur namelijk iedere dag sneller, stabieler, veiliger en dus betrouwbaarder. En toch is onze hosting nog steeds zeer betaalbaar. Sterker nog; Hosting.NL is één van de goedkoopste hostingproviders van Nederland.

Groei je uit je jasje en ben je klaar voor de volgende stap? Dan begeleiden wij jou in de toekomst met een transitie richting Fuga Cloud (ons DIY cloudplatform) of naar de Managed Services van Cyso.

We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe klant van Hosting.NL! Heb je nog vragen? Dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij zijn op werkdagen van 8:30 uur ’s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds bereikbaar via e-mailchat en telefoon: +31 72 751 34 06

 
  • Ervaring sinds 1997
  • De beste support, altijd bereikbaar
  • Eenvoudig bestellen en beheren
  • Nederlandse datacenters
  • Wij groeien gewoon met je mee
 
 
This site is registered on wpml.org as a development site.