Word jij onze nieuwe held?

  • Werken bij de leukste hostingprovider van Nederland
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel
 

Vacatures

 

Ben je enthousiast geworden door ons verhaal en denk jij dat je goed bij Hosting.NL past, reageer dan op één van onze openstaande vacatures.

Geen passende openstaande vacature, maar toch geïnteresseerd? Laat je dat vooral niet weerhouden om een open sollicitatie met je CV en motivatie te sturen. Wie weet zien wij elkaar ook als een match made in heaven en creëren we een plek voor je!

 

Sollicitatie procedure

 1. Ben je enthousiast geworden van één van onze vacatures? Reageer dan via de “Solliciteer nu” knop op de vacaturepagina zelf. Vergeet niet je CV en korte motivatie toe te voegen.
 2. Als we je CV en brief hebben gelezen, laten we direct weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Wij houden van snelheid, dus je hoort sowieso binnen 48 uur van ons.
 3. Je maakt tijdens je eerste gesprek kennis met Sterre, en de Product Owner van het team waar de functie onder valt. In het eerste gesprek krijg je de mogelijkheid om te kijken of Hosting.NL en jij bij elkaar passen. Wij op onze beurt, proberen te ontdekken over welke vaardigheden jij beschikt en wat jouw motivatie voor een carrière bij Hosting.NL is.
 4. Na dit gesprek laten we weer zo snel mogelijk weten of we voldoende aanknopingspunten zien om verder in gesprek te gaan (binnen 48 uur). Het tweede gesprek zal met een directielid en een specialist op jouw vakgebied plaatsvinden. Afhankelijk van de functie, nemen we eerst een technische test af voorafgaand aan het tweede gesprek.
 5. Na het tweede gesprek laten we je binnen 48 uur weten of je bent aangenomen en doen we je een formeel voorstel om onze nieuwe collega te worden.
 
This site is registered on wpml.org as a development site.