De lokale mail server van je website uitschakelen

Is je e-mail niet bij ons ondergebracht en ontvang je geen e-mail van je website? Volg dan onderstaande stappen om de lokale mail service uit te schakelen zodat e-mail die door je website verstuurd wordt bij je eigen domeinnaam afgeleverd kan worden.

De lokale mail server van je website uitschakelen

1. Log in op Mijn HOSTING.
  2. Klik op ‘Diensten’.
  3. Klik op het abonnement waarvan je de logs wilt bekijken.
  4. Ga naar ‘Websites beheren’.
  5. Klik op het potlood icoontje naast de website waarvoor je de lokale mail service wilt uitschakelen.
  6. Schakel de lokale mail service nu uit:
  7. Klik op ‘Sla wijzigingen op’

Vanaf nu zal e-mail dat door je website verstuurd worden ook bij je eigen domeinnaam afgeleverd worden.