Hoe kan ik mijn FTP gegevens wijzigen?

Ben je het FTP wachtwoord voor je website kwijt of wil je deze om een andere reden opnieuw instellen? Volg onderstaande stappen om binnen twee minuten je FTP wachtwoord te wijzigen.

1. Log in op Mijn HOSTING
  2. Navigeer naar Diensten en klik op ‘Mijn diensten’.
  3. Klik nu op het betreffende Webhosting abonnement.
  4. Klik op ‘FTP Accounts.
  5. Op deze pagina vindt je de FTP Gebruikersnaam onder het kopje ‘Gebruikersnaam‘.
  6. Klik nu in de linker menu balk op ‘Wijzig wachtwoord‘.
  7. Klik op ‘Wijzigingen opslaan‘ om het nieuwe FTP wachtwoord actief te maken.

Je kunt nu verbinding maken met de FTP server en inloggen met de FTP gebruikersnaam en het zojuist ingestelde FTP wachtwoord.