Hoe pas ik de hoeveelheid CPU’s voor mijn VPS aan?

In dit artikel gaan we jou uitleggen hoe je het aantal CPU’s aanpast voor jouw VPS-omgeving. Misschien heb je tijdens het bestellen wel te weinig CPU’s gekozen waardoor je omgeving niet zo snel is, of misschien wel teveel en wil je het veranderen in ‘jouw omgeving’.

• Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op ‘Diensten’ en klik op je ‘VPS’ dienst.
  • Klik aan de linkerkant onder ‘Acties’ op ‘Upgrade/downgrade opties’

• Klik achter ‘Configuratie’ op het dropdown menu onder ‘Abonnement aanpassen’ en pas deze aan naar de gewenste configuratie.

• Klik daarna op ‘Naar winkelwagen’ en kies de gewenste betaalmethode om je wijziging door te laten voeren.