Hoe stel ik een standaard DNS template in?

Wanneer jij je domeinnamen bij Hosting.NL hebt ondergebracht kun je gebruik maken van een standaard DNS template om ervoor te zorgen dat jouw domeinen na registratie of verhuizing direct naar de juiste web of mailserver verwijzen!

Hoe stel je een DNS template in?

1. Log in op Mijn HOSTING.
  2. Klik op Domeinnamen en dan op ‘DNS Beheer’.
  3. Klik nu op ‘Standaard Template’

Je kunt nu de gewenste standaard DNS records toevoegen. Iedere domeinnaam die je hierna registreert of verhuist zal gebruik maken van deze DNS records.