Hoe stel ik mijn Zimbra Light mail in op Outlook voor iPhone?

In dit artikel leggen wij je uit hoe je het Outlook programma instelt voor iPhone of iPad. Zorg er eerst voor dat je deze gedownload hebt uit de app store. Zodra je alle gegevens om je account te kunnen instellen bij de hand hebt kun je aan de slag met onderstaande stappen.

1. Open de ‘Outlook’ app.
  2. Vul je ‘E-mailadres’ in:
  3. Kies voor ‘Account handmatig instellen’.
  4. Kies voor ‘IMAP’:
  5. Klik op ‘Geavanceerde instellingen gebruiken’.
  6. Vul de volgende velden in:
    – Vul bij ‘E-mail’ je e-mailadres in (volledig kleine letters).
    ‘Weergavenaam’: Dit is de naam die wordt weergegeven als jij een mail verstuurd
    ‘Beschrijving’: zodat jij de mailbox in jouw toestel kunt herkennen.
    ‘IMAP-hostnaam’: zimbra-login.net gevolgd door het poortnummer: 993
    ‘IMAP-gebruikersnaam’: Zelfde als het e-mailadres
    ‘IMAP-wachtwoord’: jouw wachtwoord
    ‘SMTP-hostnaam’:zimbra-login.net gevolgd door het poortnummer: 465
    ‘SMTP-gebruikersnaam’: Zelfde als het e-mailadres
    ‘SMTP-wachtwoord’: jouw wachtwoord
  7. Klik op ‘Aanmelden’.
  8. Nu heb je succesvol je Hosted Zimbra light mailbox geconfigureerd.