MX records voor jouw e-mail bij Hosting.NL

Beheer je zelf de DNS van je domeinnaam?
Gebruik de onderstaande MX records om de e-mail van je domeinnaam bij Hosting.NL af te leveren:

RecordnaamTypePrioriteitDoel
domein.nlMX10mx1.antispam-login.net
domein.nlMX20mx2.antispam-login.net

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.